maanantai 20. tammikuuta 2014

Bataattikeitto


1,5 l vettä
800 g bataattia
2-3 kpl keskikokoista porkkanaa
2 kpl keskikokoista perunaa
1 sipuli 
n. 7 cm pala purjoa
2 kpl kasvisliemikuutioita
1/4 pkt Koskenlaskija-juustoa
1 tl inkivääriä
0,5 -1 tl aromisuolaa
0,5 tl paprikajauhetta
(1/4 tl valkopippuria)
0,5 dl tuoretta persiljaa
  1. Kuori ja paloittele bataatit, perunat, porkkanat, sipuli ja purjo ja lisää ne kiehuvaan veteen.
  2. Lisää kasvisliemikuutiot.
  3. Kypsennä  noin 20 minuuttia ja lisää juusto pieninä palasina ja anna sulaa keiton joukkoon.
  4. Keitä kypsäksi.
  5. Soseuta keitto sauvasekoittimella hyvin,
  6. Lisää mausteet ja nam!

1 kommentti:

Jätä vierailustasi blogissani kommentti. Ne piristävät päivää!