keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Vilhelmiina-keksit

Vilhelmiinoja tehtiin Ilmarin rippijuhliin. Onnistuivat hyvin tällä ohjeella :)

400 g pehmeää voita
400 g sokeria
4 rkl siirappia
2 munankeltuaista
8 dl Sunnuntai-erikoisvehnäjauhoa
4 tl vaniljasokeria
4tl soodaa

  1. Vatkaa voi ja sokeri keskenään. 
  2. Lisää seokseen keltuaiset ja siirappi ja sekoita tasaiseksi.
  3. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet vähitellen ja sekoita tasaiseksi.
  4. Jaa taikina 8 osaan ja muotoile niistä noin 40 cm pituisia pötköjä.
  5. Paista 175 asteessa 9-12 min, kunnes ovat hieman ruskeita.
  6. Leikkaa kuumana muovilastalla n. 3 cm levyisiksi vinoiksi viipaleiksi.

    Resepti: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/285173/Vilhelmiina-keksit%20%2870%20kpl%29/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä vierailustasi blogissani kommentti. Ne piristävät päivää!