Ohje Karppaus-infosta:
2 kananmunaa
2 rkl maitorahkaa tai partajugua
2 tl fiberhuskia
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl mantelijauhetta
3 rkl vehnäleseitä
1 rkl seesaminsiemeniä
150 g emmental-raastetta
2 kananmunaa
2 rkl maitorahkaa tai partajugua
2 tl fiberhuskia
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl mantelijauhetta
3 rkl vehnäleseitä
1 rkl seesaminsiemeniä
150 g emmental-raastetta
- Vatkaa kananmunat
- Lisää rahka/jogurtti ja fiberhuski.
- Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkaseokseen.
- Laita vasta sitten uuni lämpenemään.
- Tee pellille 4-5 kakkaraa ja anna kohota hiukan.
- Paista 225 asteessa noin 10-12 minuuttia kauniin ruskeaksi.
- Halkaise ja täytä makusi mukaan.
- Voi pakastaa ja parhaimmillaan sen jälkeen paahdettuna. Nam!
- Käyvät hyvin myös hampurilaissämpylöiden korvikkeeksi.
Ravintosisältö /per 1 leipä (n 86 g)
265 kcal
16,8 prot
16,8 prot
2,8 hh
20,9 rasva
20,9 rasva
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä vierailustasi blogissani kommentti. Ne piristävät päivää!