perjantai 14. helmikuuta 2014

Karppaajan mantelileipä

Ohje Karppaus-infosta:

2 kananmunaa
2 rkl maitorahkaa tai partajugua
2 tl fiberhuskia
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl mantelijauhetta
3 rkl vehnäleseitä
1 rkl seesaminsiemeniä
150 g emmental-raastetta

  1. Vatkaa kananmunat
  2. Lisää rahka/jogurtti ja fiberhuski.
  3. Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkaseokseen.
  4. Laita vasta sitten uuni lämpenemään.
  5. Tee pellille 4-5 kakkaraa ja anna kohota hiukan.
  6. Paista 225 asteessa noin 10-12 minuuttia kauniin ruskeaksi.
  7. Halkaise ja täytä makusi mukaan.
  8. Voi pakastaa ja parhaimmillaan sen jälkeen paahdettuna. Nam!
  9. Käyvät hyvin myös hampurilaissämpylöiden korvikkeeksi.
Ravintosisältö /per 1 leipä (n 86 g)
265 kcal
16,8 prot
2,8 hh
20,9 rasva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä vierailustasi blogissani kommentti. Ne piristävät päivää!